Over Kevin

Diëtist

Mijn naam is Kevin, 31 jaar en ben geboren en getogen in Hilversum. In 2021 ben ik afgestudeerd aan de Haagse Hogeschool voor de opleiding Voeding en Diëtetiek. Als klein kind hield ik erg veel van snoepen en deed dan ook erg mijn best tijdens de avondvierdaagse om zoveel mogelijk snoep bij elkaar te verzamelen. Ik had als kind vaak last van migraine, en na de avondvierdaagse namen de klachten altijd toe. Mijn moeder vertelde altijd dat ik gezonder moest gaan eten en dat de migraine kwam door al het snoep dat ik at. Naarmate ik ouder werd en het advies van mijn moeder opvolgde, kwam ik tot de ontdekking dat mijn moeder niet ‘zeurde’, maar gelijk had. Vanaf dat moment raakte ik geïnteresseerd in gezonde voeding.

 Als diëtist vind ik het erg belangrijk om op maat gemaakte voedingsadviezen te geven aan mijn cliënten. Ik geef daarom persoonlijke en praktische adviezen die u gelijk kunt toepassen in de praktijk vanaf het eerste consult. Daarnaast gaan we samen persoonlijke doelen opstellen om deze doelen stap voor stap te behalen. Stapsgewijs werken we toe naar een gezondere leefstijl waarbij u het tempo bepaalt. Hierbij vind ik het belangrijk om te kijken naar wat er allemaal wel gegeten mag worden en niet naar wat er niet gegeten mag worden. Als diëtist wil ik mensen leren dat gezond eten ook lekker kan zijn en dat er heus nog wel ruimte is voor wat lekkers af en toe.

In overleg zal er ook voorlichting gegeven worden om uw kennis betreffende voeding en/of het ziektebeeld te vergroten, zodat u begrijpt waarom er bepaalde adviezen gegeven worden om uw motivatie te verhogen. Met de gegeven kennis in de consulten kunt u vervolgens zelfstandig verder gaan om deze gezonde leefstijl op de lange termijn vast te houden voor een blijvend resultaat!

 Sport

Naast mijn interesse in gezonde voeding houd ik ook erg van sporten. Verschillende sporten die ik beoefend heb, zijn wedstrijdzwemmen, verschillende vechtsporten, skateboarden en momenteel alleen nog fitness/krachttraining vanwege blessures. Vooral bij het beoefenen van krachttraining kwam ik erachter hoe belangrijk voeding is om doelen te bereiken, zoals het opbouwen van spiermassa of het verliezen van vetmassa, en daarbij zoveel mogelijk spiermassa te behouden. Deze kennis kan ik ook goed tijdens mijn werk toepassen. Ik kijk ernaar uit om u te mogen begeleiden!

Vanuit de basiszorg heeft iedereen in Nederland recht op 3 uur dieetzorg per kalenderjaar en daarbij zitten er in sommige aanvullende pakketten nog extra uren dieetzorg.  

– Kevin

Zelfstandig Diëtist bij Art of Cosmetics

Over Art Of Cosmetics

U BENT IN GOEDE HANDEN.

Wij geloven in specialisatie. Daarom bieden wij enkel behandeltrajecten met een looptijd van minimaal twee maanden. Wij zijn gespecialiseerd in huid en body behandelingen voor optimale verbetering en realiseren ideaalbeelden tot op zekere hoogte. Van medische tot cosmetische behandelingen, bieden wij ook plastische chirurgie. Onze gerenomeerde kliniek in Nederland en Turkije bieden u het aller beste!

24000
Facebook
18000
Instagram
24000
Facebook
18000
Instagram
436
Behandelingen per Maand
2000000
Mogelijke Behandelingen
436
Behandelingen per Maand
2000000
Mogelijke Behandelingen
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken