Haartransplantatie

Organisch haar

Informatie

Sommige mensen hebben last van overmatige haargroei op ongewenste plekken, terwijl anderen juist liever wat méér haar zouden willen. Voor zowel overmatige als ongewenste haargroei zijn ingrepen beschikbaar. Bij overmatige haargroei is het permanent ontharen met een laser een beproefde en succesvolle methode. Voor mensen die graag wat méér haar zouden willen, kan een haartransplantatie uitkomst bieden.

DHI | FUE Techniek | Lasertechniek

Wat is het verschil tussen DHI en FUE

Het grootste verschil tussen FUE en DHI is de manier waarop de haarfollikels worden geïmplanteerd. Bij FUE worden de haarfollikels geïmplanteerd met behulp van kleine incisies in de hoofdhuid, terwijl bij DHI de haarfollikels direct worden geïmplanteerd zonder incisies.

Een haartransplantatie wordt bij Art Of Cosmetics altijd voorafgaan door een vrijblijvend en gratis adviesgesprek. U kunt in dit persoonlijke gesprek uw vragen stellen, wensen besprek en uw verwachtingen over de behandelingen uitspreken. Onze specialist beoordeeld op basis van uw wensen en uw haar conditie of u in aanmerking komt voor een haartransplantatie.  Afhankelijk van uw haarconditie wordt de techniek bepaald. Dit in overleg met onze artsen. Tijdens dit gesprek krijgt u alle informatie welke noodzakelijk is voorgaande en na de behandeling. Denk hierbij aan nazorg, de risico’s, de kosten en het te verwachten eindresultaat. Er worden tijdens het consult altijd foto’s gemaakt voor een extra beoordeling door de andere artsen. Tevens na de behandeling worden er weer foto’s gemaakt. 

Nadat het advies gesprek heeft plaatsgevonden, gaat onze specialist jouw hulpvraag samen met de artsen beoordelen. Nadat deze beoordeeld is, ontvang jij per email alle informatie en mogelijke behandeldata.

 

Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken