Belangrijk om te weten

Werkwijze

Werkwijze

Medische, Cosmetische gezichtsbehandelingen

Art Of Cosmetics biedt enkel behandelingen op maat. Zo zullen onze specialisten jou helpen het schoonheidsideaal te verwezenlijken. De door jouw gemaakt afspraak is nooit lijdend en het advies op jouw hulpvraag door de specialist is wel lijdend.

Met behulp van kennis, ervaring en onze nauwe samenwerking met medische als cosmetische specialisten streven wij naar optimale huidzorg. Bij Art Of Cosmetics werken we met de meest geavanceerde apparatuur en zijn we op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van huidverbetering. De apparatuur dat gebuikt wordt tijdens behandelingen bevatten FDA en CE keuringen welke daarom uiterst geschikt zijn voor medisch gebruik. Hierdoor zijn wij in staat om een breed scala aan effectieve huidverbeterende behandelingen aan te bieden en succesvol uit te voeren. Bij het aangaan van een op maat gemaak behandelplan met een van onze specialisten zullen de prijzen lager liggen dan wanneer je kiest voor een lossen of een klein plan als drie behandelingen. Behandelplannen zijn altijd inclusief producten voor thuisgebruik welke je het resultaat optimaal laten ervaren en zien.

Intakegesprek

Medische, Cosmetische en gezichtsbehandelingen

Sinds 1 januari 2011 is het mogelijk om zonder verwijzing van de huisarts bij een van onze specialisten op consult te gaan. Voorafgaand aan de behandeling zal een van onze specialisten enkele scans (OBSERV520X®) uitvoeren en zult u verschillende vragenlijsten invullen. Tijdens het intakegesprek worden al je hulpvragen besproken en wordt je voorzien van alle benodigde informatie. Vervolgens zal er een behandelplan volledig opmaat gemaakt worden. Gedurende je behandelproces houden we voortgang van de huid in de gaten doormiddel van scans en kunnen we het behandelplan waar nodig bijstellen. Bij het aangaan van een op maat gemaak behandelplan met een van onze specialisten zullen de prijzen lager liggen dan wanneer je kiest voor een lossen of een klein plan als drie behandelingen. Behandelplannen zijn altijd inclusief producten voor thuisgebruik welke je het resultaat optimaal laten ervaren en zien.

Vergoedingen

Na de behandeling worden de kosten eerst in de kliniek voldaan, waarna je van ons een factuur ontvangt. Hiermee kun je de kosten zelf declareren bij je zorgverzekeraar. Per zorgverzekeraar verschilt of je een verwijsbrief nodig hebt van de huisarts of specialist. Neem hiervoor contact met ons of uw verzekeraar op. Ook kun je de polisvoorwaarden van je zorgverzekering raadplegen voor een overzicht van vergoedingen.

Art Of Cosmetics heeft geen contracten met verzekeringen. Hierom kunnen wij geen vergoedingen garanderen. Het is dus afhankelijk van uw polisvoorwaarden. Tevens kun je terecht bij onze partner MyCreditscore van Cosmetic Finance Klik hier om je aanvraag te starten

Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken