Finemec Nobleen | Diode

Definitief ontharen

Laser ontharen

Wilt u een langere tijd van ongewenste haartjes en stoppeltjes af? Nooit meer scheren, harsen, epileren of epiladiën? Maak dan kennis met de Nobleen van FineMec, de krachtigste en nieuwste technologie als het gaat om definitief ontharen. De behandelingen worden tot 5 behandelingen per jaar vergoed door uw zorgverzekeraar. Dit kan volledig zijn of tot 80%. Afhankelijk van uw zorgpakket. Meer informatie over vergoedingen? Neem dan direct contact met ons op.

Veilig en doeltreffend ontharen

Laser ontharen is een van de meest efficiënte methoden voor permanente haarvermindering. Art Of Cosmetics werkt met behulp van twee soorten methoden: de Nobleen van Finemec en Diode laser van Opiala.

Hoe werkt definitieve ontharing met behulp van laserlicht? Het principe is eenvoudig: bij laser ontharen worden de haarzakjes opgewarmd. De temperaturen die hierbij worden gebruikt, zijn zo hoog dat de haarzakjes worden vernietigd. Ontharen met laserlicht heeft vele voordelen:

  • Laserontharing is geschikt voor bijna huid en- haartype; Maar maak eerst een afspraak voor consult zodat onze specialisten uw huid en- haartype kunnen bepalen. Bij Art Of Cosmetics zijn we ook gespecialiseerd in de donkere huidtypen. 
  • Met laserontharing kan permanente haarvermindering worden behaald;
    aanzienlijk minder bijwerkingen dan bij elektrisch ontharen.
    Art Of Cosmetics maakt gebruik van de meest veilige ontharingsmethoden. De Nobleen van Finemec en Diode laser van Opiala werden door ons gekozen op basis van hun geringe kans op bijwerkingen en hun doeltreffende resultaten. De werking van deze innovatieve apparatuur wordt door diverse studies ondersteund.

Groot aanbod: De Nobleen van FineMec en Diode laser van Opiala

Art Of Cosmetics biedt een persoonlijk behandelplan aan. de Nobleen van Finemec en Diode laser van Opiala kent de minste bijwerkingen en levert het beste resultaat op.

Aan elke laserbehandeling die bij Art Of Cosmetics wordt uitgevoerd, gaat dan een persoonlijk consult vooraf. Tijdens het consult stellen onze huidspecialisten een persoonlijk behandelplan op. De huidspecialist beoordeelt de dikte en dichtheid van de haren, alsmede de huidskleur waarbij zij de meest effectieve methode kan aanbieden voor een optimaal resultaat.

Wat is het verschil tussen een laserbehandeling en IPL?

Een veelgestelde vraag is wat het verschil is tussen laser en IPL. Het voornaamste verschil is dat er bij IPL gebruik wordt gemaakt van ander licht. IPL licht is diffuus en heeft een breedspectrum. Het kan daardoor niet gericht worden geplaatst dan laserlicht. Dat betekend dat de behandeling versneld gaat en een grotere oppervlakte kan behandelen. Wilt u toch een goed en optimaal resultaat bereiken met IPL, dan moet u rekening houden dat u wellicht meerdere behandelingen nodig zal hebben. Art Of Cosmetics beschikt niet over IPL technologie.

Laser

Doordat laserlicht van de laser meer gecentreerd is, kan er tijdens een laserbehandeling gerichter worden gewerkt. Ook dieperliggende haarwortels kunnen hierdoor worden bereikt. Dit maakt laser ontharen tot een duurzame en effectieve behandeling.

Voor en na de behandeling

Overweegt u om een behandeling te ondergaan, dan zijn er enkele dingen om rekening mee te houden. Laat allereerst de eerste 6 weken voor het behandeltraject de haarzakjes ongemoeid. Dat betekent dat u niet mag epileren, harsen of waxen. De meer oppervlakkige ontharingsmethoden mogen wel, zoals scheren, knippen of trimmen. Het haarzakje blijft bij deze methoden intact, zodat het haarzakje tijdens de laserbehandeling vernietigd kan worden.

Ten tweede is het belangrijk om het gebied gedurende 1 tot 4 weken voor én na de behandeling niet aan de zon of zonnebank bloot te stellen. Een huid die door de zon of zonnebank verkleurd is neemt te veel energie op, met het risico op pigmentverschuiving. Ook de sauna en het gebruik van zelf bruinende middelen worden afgeraden. Tot 48 uur na de behandeling dient u voorzichtig zijn met de behandelde huid: niet te warm douchen, vermijd deodorant, bodylotion, make-up, scrubs, antibiotica voor acné en andere geparfumeerde producten. U kunt in onze kliniek verschillende koeling producten aanschaffen voor na de laserbehandelingen.

Welk resultaat kunt u verwachten?

Het aantal laserbehandelingen met de laser varieert per persoon, maar u dient rekening te houden met ongeveer 5 tot 8 behandelingen, telkens met interval van 4 tot maximaal 6 weken. In sommige gevallen zullen er meer behandelingen nodig zijn. Hoewel laserontharing onder de noemer ‘permanente ontharing’ valt, moeten we hier wel een kleine kanttekening bij plaatsen. Hoewel u een grote kans heeft dat er uit eenmaal vernietigde haarzakjes geen haar meer zal teruggroeien, is dat nooit volledig uitgesloten. Onder invloed van veranderingen in het lichaam, zoals hormonale schommelingen, zwangerschap of menopauze, kunnen donshaartjes altijd weer in dikke haren veranderen. Aan dit proces kan laserontharing niets veranderen. Ook het gebruik van bepaalde medicatie kan ertoe bijdragen dat er na verloop van tijd inactieve haren actief worden. Met een laserbehandeling kunnen deze haren verwijderd worden.

Welke zones kan ik laten ontharen?

Populaire ontharingszones bij de dames zijn de kin, de bovenlip, schaamstreek, oksels, armen, onder- en bovenbenen. Heren vragen vaak om de rug, schouders, baard, buik, borst. Met onze lasertechnieken kunnen alle zones goed behandeld worden.

Is de behandeling voor iedereen geschikt?

Laserontharing is een beproefde ontharingsmethode met duurzame resultaten. Helaas is deze behandeling niet voor iedereen geschikt.

In de volgende gevallen zullen wij u een behandeling afraden:

– U bent zwanger en/of geeft borstvoeding.
– Bij blonde, witte, grijze, rode of dunne haren. Helaas biedt dit soort haargroei bij behandeling meestal niet de gewenste resultaten. De haren absorberen weinig energie en de haarwortels blijven intact.Uiteraard ben u vrij om een keuze te maken om het wel te proberen. Dit mag in overleg met uw behandelend specialist.

Wilt u meer weten over uw mogelijkheden?

Wilt u meer informatie of een persoonlijk consult? Aarzel niet en neem contact op via onze website. Een persoonlijk consult verplicht u tot niets. Besluit u om samen met ons het behandeltraject in te gaan, dan kunt u rekenen op de hoogste service. Onze kliniek beschikt over de beste expertise en de nieuwste technologie. Bij Art Of Cosmetics is uw behandeltraject in goede handen.

Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken