VelaShape

Afvallen en Silhouet modelleren

Cellulite
Veel vrouwen krijgen vroeg of laat te maken met cellulite. Geen leuk vooruitzicht maar helaas wel de werkelijkheid. Factoren die een rol spelen zijn onder andere hormonale stoornissen, te weinig lichaamsbeweging, stress en verkeerde voeding.

Cellulite gaat niet weg door alleen te sporten. Bewegen werkt namelijk op het spierweefsel maar niet op het bindweefsel waar de cellulite zich bevindt. Ook een dieet is helaas niet de oplossing voor de reductie van cellulite.

Hoe ontstaat cellulite?
Het huidweefsel bij vrouwen is gevoelig voor hormonale veranderingen die de vorming van vetophopingen en vetreserves stimuleren. Cellulite of sinaasappelhuid is een ophoping van vet in de adipocyten (vetcellen van de onderhuid) en van het water eromheen. Als deze adipocyten groter worden, vervormen de omhulsels. Dit trekt aan de aanhechtingspunten van de huid waardoor een sinaasappeleffect ontstaat. Na een VelaShape behandeling zijn de gevolgen van cellulite duidelijk minder zichtbaar.

VelaShape cellulite behandeling.
De VelaShape behandeling is een prettige manier om cellulite glad te strijken, plaatselijke vetophopingen te verwijderen en de huid te verstevigen. De drievoudige aanpak van de VelaShape is uniek en zorgt voor een duidelijke reductie van cellulite en meetbare afname van de lichaamsomtrek.

Het werkt als volgt; de huid wordt behandeld met een combinatie van infrarood licht, bi-polaire radiofrequentie, vacuüm en mechanische massage. Het infrarode licht zorgt voor een betere doorbloeding, verhoogt de huidelasticiteit en verwarmt het vetweefsel tot 5 mm diepte.

De bipolaire radiofrequentie (RF) zorgt voor huidverstrakking, verhoogt de zuurstofopname en activeert de stofwisseling (vetafbraak) tot een diepte van 15 mm. De juiste temperatuur van de huid is hierbij van groot belang.

Tijdens de behandeling wordt de temperatuur regelmatig gemeten met een infrarood thermometer. Het vacuüm mobiliseert het weefsel en de ‘rollen zorgen voor een diepe massage die een verbeterde lymfedrainage op gang brengt en de afvoer van vet en afvalstoffen stimuleert.

Niet pijnlijk
De VelaShape behandeling is een krachtige behandeling, toch voelt het niet pijnlijk aan. Wel zal uw huid wat rood zijn en warm aanvoelen tot enkele uren na de behandeling.

Na de behandeling bij Art Of Cosmetics kunt u direct uw normale activiteiten voortzetten. Het is raadzaam, in verband met de afvoer van afvalstoffen, na een behandeling extra water te drinken.

Het extra innemen van vocht zorgt voor een snellere afvoer van afvalstoffen uit het lichaam en draagt daarom bij aan een beter resultaat van de behandeling.

Snel resultaat
Een VelaShape kuur bestaat in de regel uit zes behandelingen. Een behandeling duurt ca. 45 minuten en vindt 1 keer per week plaats. In de meeste gevallen zullen de eerste resultaten na drie behandelingen goed waarneembaar zijn. Na 6 behandelingen is er een duidelijke afname van de cellulite en een meetbare afname van de lichaamsomtrek. Daarbij verbeteren contouren en de huid wordt strakker, gladder en steviger.

VelaShape is effectief bij;

  • Het verstevigen en verstrakken van de huid
  • De ‘rijbroek’ vorm op heupen en bovenbenen
  • Lovehandles
  • Voor/na behandeling bij liposuctie
  • Plaatselijk afslanken
  • Cellulite

Wetenschappelijke zekerheid
De VelaShape behandeling die bij Art Of Cosmetics wordt uitgevoerd is wereldwijd erkend als betrouwbare behandeling voor cellulite en figuurcorrectie. De behandeling is wetenschappelijk bewezen en goedgekeurd door de FDA.

 

Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken