After your surgery

Nazorg

Nazorg
Wij bieden na jouw operatie langere termijn nazorg en staan je bij waneer je vragen hebt. Wat betekend dat je in goede handen bent en wij jouw een onvergetelijke ervaring willen laten ervaren. Wij verzorgen alle nazorg en als voorbeeld de meest voorkomende ”de after lipo massage”. Uiteraard bieden wij bij alle chirurgische ingrepen de nazorg. Zo kom je geregeld op controle ter beoordeling na je operatie.

After lipomassage oftewel post operatieve massages worden sterk aanbevolen na een operatieve ingreep. Massage na liposuctie is heel bepalend voor het uiteindelijke resultaat van uw lichaam.

Vijftig procent van het eindresultaat is het werk van de chirurg en de andere helft is de juiste aftercare. Na de operatie kunnen verhardingen en een hobbelige huidstructuur ontstaan.

De verhardingen zijn doorgaans het gevolg van het ontstekingsproces en weefselschade. Bovendien wordt er zwelling veroorzaakt door een reactie op de canule (het instrument waarmee de vetcellen verwijdert worden).

Hierdoor zwelt het weefsel op met vocht. Met name het buikgebied is hier gevoelig voor.

De massage na liposuctie wordt uitgevoerd door middel van manuele lymfedrainage dit is een massage van de huid om het lymfesysteem te ondersteunen en te stimuleren.

Dit zorgt ervoor dat uw lymfesysteem opnieuw activeert en het overtollige vocht gemakkelijk afgevoerd kan worden.

Tevens maken we gebruik van ultrasound, deze minimaliseert de blauwe plekken en zwelling en gebruiken we radiofrequentie en infrarood voor het strakker maken van de huid.

MASSAGE NA LIPOSUCTIE
After lipo massage is een uitstekende behandeling als voor- en nabehandeling bij liposuctie, liposculpture, brazilian butt lift (BBL), en een buikwandcorrectie. Al eerder een operatie ondergaan en heb je last van fibrose? Onze specialisten beschikken over de juiste technieken om fibrose te verminderen of zelfs te verhelpen.

De after massage kan het best worden toegepast in kuurverband. Wij adviseren gemiddeld 8 tot 20 behandelingen 2 keer per week voor het beste resultaat natuurlijk overleggen wij dit met uw chirurg.

Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken