Tattoo verwijderen

Pico Sure

Tatoeage verwijderen

Heeft u het gevoel dat uw tatoeage niet meer bij u past? In dat geval kan een tatoeage u echt in de weg zitten. Gelukkig is het goed mogelijk om tatoeages op een veilige manier te verwijderen. Met onze geavanceerde laserbehandeling kunnen we een tatoeage verwijderen zonder de omliggende huid te beschadigen.

Tatoeage verwijderen met de PicoSure of Q-Switched Nd:YAG laser

De Pico Sure en Q-Switched Nd:YAG lasers zijn zeer nieuwe lasers die door o.a. The American Academy of Dermatology wordt gezien als dé aangewezen laser voor het verwijderen van tatoeages. Het is op dit moment de veiligste en snelste laserbehandeling voor het verwijderen van tattoos. De Pico Sure en Q-Switched Nd:YAG laser zenden laserpulsen uit die minder dan een miljoenste seconde duren. De energie van deze energiepulsen dringt de huid binnen en vernietigen onder de huid de ingekapselde deeltjes inkt van de tatoeage. Uiteraard zijn de PicoSure Q-Switched Nd:YAG laser uitvoerig getest en draagt de laser het FDA-keurmerk.

Kan een tatoeage volledig worden verwijderd?

Hoewel de Pico Sure en Q-Switched Nd:YAG lasers zeer geavanceerde lasers zijn, blijkt het niet altijd mogelijk om een tatoeage voor 100% te verwijderen. Het resultaat is afhankelijk van het type tattoo en de kleur van de tatoeage. Ook het aantal benodigde behandelingen verschilt. Zo vraagt een kleurrijke tatoeage vaak om meer behandelingen. Uiteraard zullen wij van te voren uitgebreid en eerlijk de mogelijkheden met u doorspreken.

Tattoo verwijderen: de behandeling

Het verwijderen van een tatoeage is niet pijnloos. Toch is een verdoving niet nodig: de pijnprikkels zijn meestal goed te verdragen. Veel mensen vergelijken te pijn met die van het laten zetten van de tatoeage. Anderen omschrijven het als het gevoel van een elastiekje dat tegen de huid wordt geschoten. Tijdens de behandeling kleurt de huid eerst wit. Na een half uur ziet u de tatoeage weer gewoon zitten. Later wordt de huid rood en warm en kunnen er wat korstjes en blaasjes ontstaan. Pas na 10 tot 20 dagen is het resultaat van de laserbehandeling echt goed zichtbaar. Daarom plannen we altijd voldoende tijd tussen twee laserbehandelingen.

Specialist in tatoeages verwijderen met laser

De specialist binnen Art Of Cosmetics is gespecialiseerd in het verwijderen van tatoeages met laser. Onze kliniek richt zich op medisch cosmetisch resultaat zonder ingrijpende operaties en werkt alleen met wetenschappelijk bewezen veilige, effectieve behandelmethodes. U ontvangt een hoogstaande behandeling met minimale risico’s: veiligheid, deskundigheid en strikte hygiëne staan bij ons voorop. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw tatoeage? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een consult.

De resultaten van onze behandelingen kunnen per persoon verschillen. Daarom adviseren wij u graag persoonlijk tijdens een consult.

Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken