P-Shot Behandeling

De P-Shot is vernoemd naar de Griekse god Priapuss van de vruchtbaarheid, een nieuwe techniek waarbij Platet Rich Plasma (PRP) wordt geïnjecteerd in de penis om de functie en sensatie te verbeteren.

De P-Shot procedure werkt middels het natuurlijk vermogen van het lichaam door plasma te injecteren wat rijk is aan celregenererende groeifactoren. Hierbij wordt eerst bloed afgenomen waarna het plasma wordt gescheiden uit het bloed. Vervolgens wordt het plasma geïnjecteerd in en rondom de penis. Stamcellen worden geactiveerd om de bloedsomloop te verhogen en stamcellen te triggeren om gezonde cellen te laten groeien.

De procedure wordt uitgevoerd onder plaatselijke verdoving, er is dus minimaal ongemak. Sommige patiënten melden zelfs dat ze helemaal geen pijn ervaren.

Een van de voordelen van deze behandeling is dat er geen hersteltijd is. U kunt uw normale activiteiten direct oppakken en geslachtsgemeenschap kan zelfs dezelfde dag nog worden hervat.

Andere voordelen van P-Shot zijn:

  • Verhoogde doorbloeding en circulatie
  • Verhoogde stevigheid van erectie
  • Versterking van de penis
  • Het rechtmaken van de penis
  • Verbeterde seksuele vermogens
  • Verhoogde sensatie

Duur behandeling: 40 minuten

Consult
Houdt er rekening mee dat deze resultaten variëren door factoren zoals leeftijd, algehele gezondheid, hormonale niveaus en sociale gewoonten. Art Of Cosmetics adviseert een consult vooraf aan de behandeling. De behandelaar bespreekt tijdens dit vrijblijvend consult wat u kunt verwachten.

Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken