Huid Verjonging

Laserbehandeling

Bij Art Of Cosmetics wordt gewerkt met de modernste laserapparatuur die voor diverse behandelingen kunnen worden ingezet. Een laserbehandeling kan uitkomst bieden voor huidverbetering, couperose of voor permanente ontharing.

Huidverbetering en huidverjonging door laserbehandeling

Indien u last heeft van een onrustige, slecht uitziende, vale en grauwe huid dan kan een huidverbeterende behandeling met een laser uitkomst bieden. Een laserbehandeling stimuleert de huid die volume en elasticiteit mist. De laser vernieuwd zowel de opperhuid als het bindweefsel van de lederhuid.

Een laserbehandeling stimuleert de aanmaak van collageen (bindweefsel in de huid). Het collageen zorgt voor een mooie jonge en fris uitziende huid. Naarmate u ouder wordt verslapt het collageen, ook roken, stress, vermoeidheid, slechte voeding en blootstelling aan de zon, verslechteren de huidconditie.

Het aantal nodige sessies is afhankelijk van het type laser en de conditie van uw huid. Het resultaat blijft doorgaans jaren zichtbaar. Uiteraard speelt uw levensstijl daarbij een grote rol. Hoe gezonder uw levensstijl, des te langer houdt u plezier van uw laserbehandeling.

Laserbehandeling

Voor de verbetering en/ of verjonging van de huid kunnen verschillende lasers worden ingezet. Afhankelijk van uw huid en wensen adviseert uw specialist welke techniek bij u tot het beste resultaat zal leiden. Grofweg wordt er gebruik gemaakt van drie verschillende typen laser voor huidverbetering- en of huidverjonging licht laser of Nd:YAG laser.

Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken