Mesoestetic

BodyShock producten

BODYSHOCK VAN MESOESTETIC

De Bodyshock lijn van Mesoestetic bestaan uit een lijn producten die zich volledig aanpast aan uw behoeften. Deze lijn is geschikt voor 6 strategische delen van uw lichaam: benen, buik en zijkanten, billen, armen, dubbele kin en borsten. Dankzij de ultra geconcentreerde actieve ingrediënten die worden gebruikt in de Bodyshock lijn, helpen de bodyschock producten de meest karakteristieke esthtische omstandigheden van de lichaamscontour aan te pakken. Denk hierbij onder andere aan een sinaasappelhuid of cellulites, ongewenste vochtophopingen en vetknobbeltjes. Verder verstevigen, egaliseren en verzachten bodyshock producten uw huid. Ook helpt Bodyshock bij het verbranden van vetten.

Bodyshock Local Reducer

Verhindert de plaatselijke vetophoping bij de probleemzones ( dijen, heupen an armen).

Helpt het verkrijgen van een egale en zachte huid

Verhindert de plaatselijke vetophoping bij de probleemzones.

Voordelen:

Helpt het verminderen van de vetknobbeltjes bij de probleemzones
Helpt het verkrijgen van een egale en zachte huid
Helpt bij het herdefiniëren van het silhouet

Bodyshock Night reducer

Nachtcrème om gelokaliseerde vetophopingen te verminderen en de afvoer van overtollige vloeistoffen te vergemakkelijken. Het gebruik van dit product in combinatie met de professionele bodyshock-behandeling wordt aanbevolen.

Bodyshock Push-up

Verstevigende crème voor de borsten, billen en buik speciaal ontwikkeld om de weefsels te herstellen die in de loop der tijd minder elastisch en strak zijn geworden, de belangrijkste oorzaak van verslapping wordt behandeld.
De verstevigende en actieve ingrediënten van bodyshock push-up werken in synergie met de professionele behandeling om stevigheid in de behandelde gebieden te herstellen.

Bodyshock Reduce & Go

Schudden, sprayen & gaan. Spray voor lokale cellulitisbehandeling. Helpt voor het verminderen van taille-, buik-, dij- en heup afmetingen.

Bodyshock Reducer Pills

Krachtige vetverbrander en detox. Vermindert vet en vochtophoping. Geeft een egale en strakke huid. Gaat van binnenuit het organisme helpen om het vetweefsel te gaan aanpakken.

Voordelen:

Gaat vochtophoping tegen.
Verhindert de groei van de vetcellen
Helpt het verkrijgen van een gladde huid.

Bodyshock Total Reducer

Dagcrème om het gegenereerde lichaamsvetniveau te voorkomen, te vertragen en te onderhouden. Het gebruik van dit product in combinatie met de professionele bodyshockbehandeling wordt aanbevolen.

Vermindert het vetweefsel en sinaasappelhuid. Bevordert de microcirculatie en verhindert vochtophoping.

Bodyshock Slim-up! Reducer

Drinkbare ampullen die het vetweefsel van binnenuit zullen aanpakken. Korte & krachtige 14-dagen kuur. Detecteert & elimineert gelokaliseerd vet. Werkt van binnenuit het organisme bij het aanpakken van het vetweefsel en het verminderen van zijn doorlaatbaarheid.

Voordelen :

Verhindert de groei van de adipocyten
Helpt het verkrijgen van een gladde huid.

Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken