Non surgical

Plasmalift

De plasmalift behandeling binnen Art Of Cosmetics is niet vergelijkbaar met vele andere aanbieders maar juist met de bekende PlexR®. De behandeling bij Art Of Cosmetics zal worden uitgevoerd door een bevoegd en bekwaam specialist. Het is een perfect alternatief voor cosmetische en chirurgische ingrepen. Uw huid wordt direct strakker en voller, waardoor u er jonger uit zal zien. Deze revolutionaire methode wordt o.a. gebruikt om de huid te verstrakken, rimpels zichtbaar te verminderen en om huidimperfecties te behandelen.
De behandeling
Bij de plasmalift behandeling wordt de bovenste laag van de huid verwijderd, zonder de onderliggende huid te beschadigen. Wij maken gebruik van plasma-technologie om een nauwkeurig gerichte bundel van energie te ioniseren vlak boven de huid. Als reactie trekken de huidvezels samen waardoor een verstrakkend effect optreedt. Deze methode kan gebruikt worden om specifieke aandachtsgebieden te behandelen zonder dat omliggend weefsel aangetast wordt.

Deze revolutionaire behandeling is o.a. inzetbaar voor:

  • Ooglidcorrecties
  • Wallen verminderen
  • Verminderen van oedeem
  • Verwijderen van littekens (combinatie van toepassing)
  • Diepe en oppervlakkige rimpels (combinatie van toepassing)
  • Striae (combinatie van toepassing)
  • Gezichts-, wenkbrauw- en halslift
  • Facelift (combinatie van toepassing)
  • Moedervlekken, wratjes en Xanthelasma verwijderen
  • Buikwandcorrectie – tot een maximale hoeveelheid en alleen op aanvraag.

Het effect van plasmalift
De resultaten van de plasmalift behandeling zijn vergelijkbaar met cosmetische chirurgie, zonder dat er in de huid gesneden wordt of verdoving noodzakelijk is. Er is sprake van een zeer korte hersteltijd, minimale bijwerkingen en een langdurig resultaat. Na gemiddeld 60 tot 90 dagen kan er eventueel een tweede behandeling gedaan worden om het gewenste resultaat te behalen.

In tegenstelling tot een chirurgische ingreep kunnen de meeste mensen dezelfde dag nog aan het werk of dergelijke. Na de behandeling kan de huid warm aanvoelen en zullen er kleine korstjes op de huid ontstaan in de loop van dag vier. Deze korstjes zullen binnen vijf tot zeven dagen genezen en een mooie roze huid achterlaten. Zwelling van de huid kan ook optreden, dit duurt echter enkele dagen.

Bent u benieuwd naar wat onze specialisten voor u kunnen betekenen? Boek dan een consult. De specialist zal u uitgebreid informeren en adviseren. Na de persoonlijke diagnose weet u precies wat u kunt verwachten.

*Plasma behandelingen worden afgeraden voor mensen met een donkere huidskleur, omdat die een hoger risico lopen op hyperpigmentatie. Microneedling is wel een mogelijkheid die u een geweldig resultaat geeft als we spreken over het verbeteren van de huid barrière.

Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken