Universkin

Your skin your FOMULA

Al sinds het begin heeft Universkin één duidelijk doel: artsen de juiste middelen in handen geven om aan iedereen huidverzorging op maat aan te bieden, voor een optimaal resultaat.

Advies & behandeling:

De kosten van uw persoonlijk huidverzorgingsplan omvat de huidbeoordeling, het advies van de arts en de op uw huid afgestemde huidverzorgingskit van Universkin. Let op: niet iedere huid is hetzelfde. Daarom kan een arts soms meer adviestijd nodig hebben. Ook is het mogelijk dat door uw huidprobleem het huidserum meer actieve ingrediënten moet bevatten. Daardoor varieert de prijs voor advies èn serum tussen de € 100,- en € 150,-. Kiest u er voor om de Universkin huidverzorgingskit niet te kopen? Dan betaalt u alleen voor de huidbeoordeling en het advies van de arts.

Verdere behandelingen:

Een behandeling met het serum duurt zes tot acht weken. Dit is afhankelijk van het doktersvoorschrift (4 tot 6 druppels per dag en/of nacht). Gedurende het verloop van de behandeling zal het serum aangepast worden aan de veranderende huid en omgevingsfactoren.

  • Gepersonaliseerde huidverzorging.
  • De huidverzorging van de toekomst is persoonlijk en wordt verstrekt door artsen.
  • Elke persoon is uniek, iedere huid is uniek, verwachtingen zijn uniek huidverzorging moet daarop aansluiten.
  • Universkin™ is een innovatief wetenschappelijk concept waarmee artsen op maat gemaakte huidverzorging kunnen leveren. Kortom maatwerk gericht op de individuele huid.
  • Universkin™ wordt met succes gebruikt door dermatologen, plastisch chirurgen en esthetische professionals in 30 landen over de hele wereld.
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken