Vacatures

Solliciteren

Bij Art of Cosmetics willen wij onze cliënten laten stralen. De wens staat centraal en wij helpen bij het behalen van het innerlijke en uiterlijke schoonheidsideaal, het gewenste resultaat, zodat ze met een glimlach vertrekken en terugkomen.

Wil jij hier een bijdrage aan leveren? Dan zijn we op zoek naar jou!

Ben jij geïnteresseerd? En wil jij bij Art Of Cosmetics komen werken? Dan ontvangen wij graag jou CV en motivatie. Tevens mag je altijd en open sollicitatie sturen.

Op dit moment zijn wij opzoek naar: 

Schoonheidsspecialist(e) niveau 3 of 4

Headspa/ schoonheidsspecialist(e) niveau 3 of 4

Cosmetisch arts

Wat ga je doen:

Je komt te werken in een team ervaren specialisten op het gebiedt van huid en lichaamsbehandelingen. Van huidtherapeuten tot artsen en wij kunnen jou ervaring en passie gebruiken om ons team te komen versterken. Je gaat zowel gezicht, lichaam en haar behandelingen verrichten op hoogwaardig niveau. Je wordt volledig getraind en zal alle ins en outs gaan leren. Tevens werk je mee achter de balie en help je waar nodig met schoonmaken. 

Kun jij snel beginnen? Goed om te weten is dat je werkt op zzp basis en wij jou uitbetalen per behandeling aan het einde van de maand.  Heb je een ander idee? Wij bespreken het graag met je!