CS body contouring

Build muscle burn fat

Sixpack en een Brazilian buttlift

”Met een beetje hulp creëren wij jouw sixpack en- of Brazilian buttlift”

De CS body contouring werkt op basis van electromagnetische straling van een hoge frequentie (Dezelfde als die van een MRI scanner in het ziekenhuis) en zorgt voor 20.000 spiercontracties tijdens een 30 minuten durende behandeling. Stel je voor: 20.000 maximale (sterke contracties die we zelf in de sportschool niet kunnen bereiken) in 30 minuten. Dat zijn dus 20.000 sit-ups of 20.000 squats! work-out without working out! Volledig veilig en medisch goed gekeurde technologie.

Ons lichaam bestaat voor 30-40% uit spieren daarom is deze techniek een ware uitvinding. Tijdens deze spiercontracties wordt er veel vet verbrandt, zo veel dat vetcellen zelfs ten gronde gaan! Na medische goedkeuring van de CS BodyContouring hebben studies en behandelingen bekend dat gemiddeld 19% van het overtollig vet verdwijnt en de spiermassa met 16% toeneemt. Wanneer we er strakker uit willen zien gaat het niet alleen om vet, immers: ons lichaam bestaat voor 30-40% uit spierweefsel. Een strakkere en plattere buik, met een betere definitie van de spieren of stevige en ronde billen, het is nu mogelijk met de CS body contouring

De behandeling CS body contouring

De behandeling start met een consult waarin de wensen en doelstellingen worden besproken, eveneens krijg je voorlichting over de te verwachten resultaten. Vervolgens worden 4 opeenvolgende behandelingen ingepland binnen een tijdbestek van 2-4 weken.

De behandeling is niet pijnlijk maar voelt wel als een intensieve work-out en je kunt spierpijn hebben na de behandeling. Een behandeling duurt 30 minuten en er is geen downtime. De electromagnetische energie van de CS body contouring heeft dezelfde kracht & intensiteit als die van een MRI apparaat in het ziekenhuis! De electromagnetische energie zorgt ervoor dat de onderliggende spieren gaan samentrekken.

De CS body contouring zorgt voor sterke (maximale) spiercontracties, die je niet bereikt tijdens een work-out volume. De spieren gaan reageren op deze sterke spiercontracties en worden dikker doordat zowel het aantal spiervezels als het volume van iedere spiervezel afzonderlijk toeneemt. Tijdens deze contracties gebruiken de spieren veel vet, zoveel dat de vetcellen ten gronde gaan.

Het resultaat van de CS body contouring

Je voelt de eerste tastbare resultaten meteen na de behandeling. Daarna zal de verbetering nog verder doorzetten tot 4 weken na de laatste behandeling. In de sportschool zul je merken dat je ‘core’ sterker is geworden en dat je de oefeningen beter en makkelijker zult kunnen volhouden.

Wij adviseren om de CS body contouring te combineren met lichte sport. We adviseren je graag over een passend behandelplan.

Gezonde levensstijl

Uiteraard is het zaak om de behandelingen te combineren met een gezond dieet, voldoende sport en bij voorkeur het gebruik van supplementen. Wij adviseren je hier graag bij.

Let op: CS body contouring mag niet ondergaan worden:

  1. Bij zwangerschap
  2. Wanneer je een koperspiraal draagt
  3. Bij een BMI hoger dan 25
  4. Bij een buikvet plooi dikker dan 5 cm (in dit geval zal er gestart moeten worden met cryolipolise voordat we de CS body contouring kunnen toepassen)
  5. Indien er sprake is van bindweefsel of spier aandoeningen.

Daarnaast adviseren we:

  1. Om geen grote maaltijd te genieten voor de behandeling
  2. De blaas te legen voor de behandeling
  3. Tot slot mag er geen metaal in de buurt van het apparaat gehouden worden. Sieraden dienen afgedaan te worden, een navelpiercing moet tijdelijk verwijderd worden, je mag geen telefoon vasthouden tijdens de behandeling en een broek met knopen dient uitgedaan te worden.
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken