PRP

Vampire Facelift

Bij de behandeling met PRP (Platelet Rich Plasma) nemen we eerst een kleine hoeveelheid bloed bij u af. Dit wordt vervolgens gecentrifugeerd. Het resultaat van dit procedé is gefilterd plasma van uw eigen bloed met een hoge concentratie bloedplaatjes die een belangrijke rol spelen bij regenererende processen in het lichaam.

Het effect van PRP

Bij het ouder worden zorgt de afname van collageen type 1 voor het ontstaan van fijne lijntjes en rimpels. Door PRP wordt dit verouderingsproces tegengegaan. Tijdens deze behandeling wordt uw huid gestimuleerd om elastine en collageen te produceren. Elastine en collageen zorgen voor de flexibiliteit en vitaliteit van de huid. Uw huid gaat er dus van stralen. De huidverbetering is al merkbaar na één behandeling. Voor een optimaal resultaat raden wij u drie behandelingen aan. Om dit effect constant te houden kunt u deze behandeling jaarlijks herhalen.

PRP wordt bij Art Of Cosmetics gebruikt voor:

 • Huidverbetering van het gelaat
 • Huidverbetering van de hals en decolleté
 • Huidverbetering van de handen
 • Huidverbetering van andere lichaamsdelen
 • Stimuleren van haargroei
 • Pigment verminderen
 • Littekens verminderen

Behandelingen met PRP

 • Vampire Facelift
  Een cosmetische techniek waarbij we het PRP in de huid brengen met 12 microneedles om een stralende, strakkere huid te creëren. Deze behandeling werkt verjongend, verstevigend en hydraterend voor uw huid.
 • PRP + Ultimate lifting
  Bij Ultimate lifting combineren wij de PRP behandeling met hyaluronzuur fillers. Deze behandeling is perfect voor degene die weer willen terugkeren naar een stralende, gerevitaliseerde huid met een natuurlijke uitstraling. Met Ultimate lifting herstellen we de gevolgen van veroudering in het gezicht.

Soorten en gebruik

Bij Art Of Cosmetics maken we gebruik van de PRP techniek van de uitvinder van PRP als cosmetische behandelmethode: het Zwitserse Regentlab. Zo kunnen wij garant staan voor de beste resultaten en de hoogste kwaliteit.

Met dank aan de rol van PRP als stap binnen de revolutionaire Ultimate lifting, is de populariteit van PRP bij Art of Cosmetics enorm populair bij zowel jong en oud.

Bijwerkingen

De PRP behandeling geeft minimale kans op bijwerkingen. Bij de PRP en PenInjectables behandelingen, bestaat er een kans op zwelling, roodheid of eventueel een blauwe plek. Deze trekken echter snel weer weg. De behandeling is niet geschikt voor cliënten met bloedziektes, zoals stollingsproblemen.

Veelgestelde vragen over PRP

Hoe veilig is PRP?

Een groot voordeel van de behandeling met PRP is dat u wordt behandeld met uw eigen bloedplasma. Hierdoor is deze methode zeer veilig en vrij van overdraagbare risico’s. Ook vinden veel cliënten het fijn dat er geen chemische of giftige stoffen in hun huid worden gebracht.

Hoeveel bloed wordt er afgenomen bij de PRP behandeling?

Afhankelijk van het soort behandeling nemen we 10, 20 of 30 ml bloed af.

Is een PRP behandeling een filler behandeling?

Een PRP behandeling is in principe geen volumebehandeling. Indien u volumeherstel nodig heeft wordt Ultimate lifting aangeraden.

Doet de PRP behandeling pijn?

Of de PRP behandeling pijn doet hangt af van de methode die wordt gebruikt om het plasma in de huid te brengen. De PRP behandeling (ook als onderdeel van Ultimate lifting) voelt aan alsof op uw huid getikt wordt.

Moet ik een speciale slaaphouding aannemen?

Nee, dat hoeft niet. Wel moet u druk op het behandelde gebied voorkomen.

Ben ik toonbaar na de behandeling?

Meestal is de huid na een behandeling wat rood en gezwollen. Dit trekt snel weg. In een dunne huid kan een blauwe plek ontstaan die enkele dagen zichtbaar blijft. Dit is met make-up goed te camoufleren.

Hoe snel zie ik resultaat na een PRP injecties?

Direct na de behandeling is de huid rood en gezwollen. Na een paar uur trekt de meeste roodheid weg en krijgt u een gezonde blos. Deze gezonde blos behoudt u.

Is het resultaat blijvend?

Nee, wij gebruiken alleen tijdelijke middelen.

Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken