*Pure HA

CROMA

Hyaluronzuur in zijn puurste vorm

Stelt u zich eens voor dat u uw huid kunt behandelen met een unieke hyaluronzuur formule die alle ingrediënten bevat voor een gehydrateerde en stralende huid.

Wij introduceren namens CROMA graag de nieuwste innovatie: pure HA, een zeer geconcentreerd vloeibaar huidmasker, dat 1,8% hyaluronzuur bevat. Dit masker versoepelt, hydrateert en revitaliseert uw huid door de natuurlijke hydratatie een boost te geven.

Professionele huidverzorging voor thuisgebruik

Het pure HA-gezichtsmasker heeft een zijdezachte, lichtgewicht textuur en is geschikt voor alle huidtypen. Het is de ideale én onmisbare toevoeging aan uw huidverzorging. De vochtinbrengende eigenschappen verbeteren de huidbarrière en de elasticiteit van uw huid, waardoor fijne lijntjes vervagen. Pure HA, is puur in zijn essentie; de minimalistische formule bevat ingrediënten van farmaceutische kwaliteit, om uw huid te voeden en te laten stralen.

Waarom een vloeibaar HA-huidmasker?

Trendy ingrediënten komen en gaan in de wereld van de huidverzorging. Onderzoek toont echter aan dat hyaluronzuur niet zomaar een trend is, maar een van de best mogelijke ingrediënten voor huidverzorging. Met pure HA hebben we een nieuw product ontwikkeld met ingrediënten die normaal gesproken worden gebruikt in de medische en esthetische praktijk. Zo haalt u hyaluronzuur van hoge, farmaceutische kwaliteit in huis en tilt u uw huidverzorging naar een hoger niveau. Puur en minimalistisch van samenstelling geheel zónder conserveringsmiddelen.

Pure HA is gemakkelijk aan te brengen. De bijzondere ingrediënten zorgen ervoor dat pure HA de huid intensief hydrateert en het fysiologische micromilieu van de huid herstelt, voor een jeugdige uitstraling.

Naarmate we ouder worden, daalt van nature de concentratie hyaluronzuur in ons lichaam en verslechtert de conditie van onze huid. Omgevingsfactoren zoals overmatige blootstelling aan zonlicht, roken, slechte voeding en stress kunnen dit proces versnellen. Onze huid wordt dunner, droger en minder elastisch. Er verschijnen lijntjes en rimpels en de hele balans van het gezicht verandert.

Om onze huid gehydrateerd te houden, kunnen we vochtinbrengende ingrediënten en producten gebruiken die de natuurlijke vochtbalans een boost geven.

Wilt u meer weten over pure HA? Neem dan contact met ons op.

 

Ingrediënten (INCI): water, glycerine, natriumhyaluronaat, dinatriumfosfaat, citroenzuur

De ideale toevoeging aan uw huidverzorging

Voed uw huid door 1 à 2 keer per week 1 HA-booster aan te brengen op een gereinigd gezicht. Na 15 minuten inwerken, afspoelen met lauw water.

 

MAIL

info@artofcosmetics.nl

PHONE

085 06 40 017

FACEBOOK

@artofcosmetics

INSTAGRAM

@artofcosmetics.nl