Perfectie training

Keuze training

Voor revolutionaire trainingen en perfectie trainingen kunt u terecht bij Art Of Cosmetics Academy. Wij bieden verschillende mogelijkheden met de nieuwste technieken en trends. Samen met gedreven masters op internationaal niveau brengen wij jou en jouw salon naar het hoogst haalbare niveau. Next Level dus.
De training bestaat over het algemeen uit twee trainingsdagen. Sommigen zullen er drie bevatten omdat dit noodzakelijk is. Ben je al ervaren, Kies dan voor een perfectie training.

Wat is er inbegrepen:

  • Drie maanden online coaching waarin je resultaten stuurt aan jouw Master. Deze worden beoordeeld totdat de resultaten goed genoeg zijn om het officiële certificaat te mogen ontvangen.
  • Certificaat (tijdelijk)
  • Doorgroeimogelijkheden binnen Art Of Cosmetics
  • Je kunt ten alle tijden terecht voor vragen bij jou master of medestudenten
  • En meer.

Art of Cosmetics werkt uitsluitend met producten die goedgekeurd zijn binnen de beautybranch. Je kunt ervoor kiezen om je producten af te nemen in onze shop maat natuurlijk ben je vrij om te kiezen waarmee je wil werken. Onze adviezen zijn hiervoor wel van toepassing.

Wil je meer informatie over hoe onze masters in de Academy te werk gaan? Neem dan contact met ons op.

YOU ‘RE NOT ALONE

Wij kunnen ons voorstellen dat je na de training nog meer wilt leren. Daarom bieden wij je de mogelijkheid om drie maanden lang opdrachten te maken en in te sturen via onze online applicatie. Zo kunnen wij je helpen om eventuele minder makkelijk situaties aan te pakken. Hierdoor kunnen we je ook tips en tricks meegeven nadat je resultaten hebt ingestuurd.

De perfectie trainingen worden gegeven aan één of twee personen.

  • Privé-training één dag: €1200,00 euro per persoon. (1.5 dag training is €1500,00.)
  • Training voor twee personen, één dag is €1000,00 per persoon. (1,5 dag training €1250,00.)