*Over Gürsay Ayar

CEO A.O.C. Beauty Instituut

Mijn naam is Gürsay Ayar, CEO en founder van Art of Cosmetics. Iedere seconde van de dag breid ik mijn expertise verder uit tot een ware expert op het gebied van huidaandoeningen, haar, injecatbles en huidverbeterende behandelingen, waarbij ik en mijn specialisten ons onderscheiden van de anderen. Op deze manier kunnen wij u helpen aan een frisse en gezonde uitstraling.

Na het afronden van mijn privé basis-en masteropleidingen met behulp van verschillende artsen en aan o.a. de internationale PhiAcademy van Branko Babic omtrent permanente make up, plasmalift, microneedling en verschillende master congressen te hebben bijgewoond, kan ik zeggen; 

”Our actions and decisions today will shape the way to be a beauty”

Voor mij en mijn collega’s staat uw wens centraal. Iedere huid is verschillend waardoor wij als ervaren specialisten eerst met u ga kijken naar uw mogelijkheden binnen A.O.C. Door het uitgebreide aanbod aan behandelingen zijn er altijd mogelijkheden voor een gewenst resultaat. Wat ik onwijs geweldig vind aan Art of Cosmetics is het concept ”Beauty instituut” en dat al onze behandelingen geschikt zijn voor zowel dames als heren.

Ik en mijn collega’s kijk ernaar uit om u te mogen verwelkomen op een van onze locaties.

LET OP: Bent u benieuwd naar wat onze specialisten voor u kunnen betekenen? Boek dan een consult. De specialist zal u uitgebreid informeren en adviseren. Na de persoonlijke diagnose weet u precies wat u kunt verwachten. U Ontvangt na het maken van een online afspraak voor het consult een online vragenlijst. Wij verzoeken u deze 5 uur voorafgaand de behandeling retour te sturen. Het consult is volledig gratis wanneer u een behandeling ondergaat of geadviseerde producten aanschaft. 

 

– Gürsay Ayar

CEO Art of Cosmetics

gursay ayar

MAIL

info@artofcosmetics.nl

PHONE

085 06 40 017

FACEBOOK

@artofcosmetics

INSTAGRAM

@art_of_cosmetics