*Over Gürsay Ayar

CEO A.O.C. Beauty Instituut

Mijn naam is Gürsay Ayar, CEO en founder van Art of Cosmetics. In mijn vrije tijd heb ik een passie voor het geven van lessen in de paardensport tot Z2 dressuur en geef ik sportlessen in verschillende sportscholen. Hiervoor volgde ik tijdens mijn studie opleidingen.

Sinds 2019 ben ik afgestudeerd waarna ik direct besloot om een totaal concept beauty instituut te open in Hilversum.

Iedere seconde van de dag breid ik mijn expertise verder uit tot een ware expert op het gebied van huidaandoeningen, haar, injecatbles en huidverbeterende behandelingen, waarbij ik en mijn specialisten ons onderscheiden van de anderen. Op deze manier kunnen wij u helpen aan een frisse en gezonde uitstraling.

Ik werk succesvol samen met Harry Arampatzis CEO van Universkin en Tom Decates (cosmetisch arts). Sinds 2016 doet hij wetenschappelijk onderzoek naar de complicaties van fillers in het Amsterdam UMC en ErasmusMC te Rotterdam.

Na het afronden van mijn privé basis-en masteropleidingen met behulp van verschillende artsen en verschillende congressen te hebben bijgewoond, kan ik zeggen; 

”Our actions and decisions today will shape the way to be a beauty”

Voor mij en mijn collega’s staat uw wens centraal. Iedere huid is verschillend waardoor wij als ervaren specialisten eerst met u gaan kijken naar de mogelijkheden binnen A.O.C. Door het uitgebreide aanbod aan behandelingen zijn er altijd mogelijkheden voor een gewenst resultaat. Wat ik onwijs geweldig vind aan Art of Cosmetics is het concept ”Beauty instituut” en dat al onze behandelingen geschikt zijn voor iedereen. ”There is no gender”. Daarnaast de persoonlijke benadering welke het meest belangrijk is voor innerlijke en uiterlijke schoonheid.

Ik en mijn collega’s kijken ernaar uit om u te mogen verwelkomen op een van onze locaties.

LET OP: Bent u benieuwd naar wat onze specialisten voor u kunnen betekenen? Maak dan een afspraak voor een Diagnostisch huidonderzoek. De specialist zal u uitgebreid informeren en adviseren. Na de persoonlijke diagnose weet u precies wat u kunt verwachten. Het consult is volledig gratis wanneer u een behandeling ondergaat of geadviseerde producten aanschaft. 

 

– Gürsay Ayar

CEO Art of Cosmetics

MAIL

info@artofcosmetics.nl

PHONE

085 06 40 017

FACEBOOK

@artofcosmetics

INSTAGRAM

@artofcosmetics.nl