*Radiofrequentie

Microneedling

Radiofrequentie Microneedling

Radio Frequentie Microneedling is een behandeling waarbij we de huid verbluffend mooi verbeteren door met RF microneedling (Radio Frequentie) ernergie in de huid brengen. RF microneeling geeft een sterke stimulatie van collageen en elastine. Deze behandeling wordt uitgevoerd door de specialisten binnen Art Of Cosmetics. De behandeling is niet pijnlijk en er is korte hersteltijd.

Radio frequentie microneedling behandeling

Radio frequentie is een techniek waarbij we met elektromagnetische golven (radio golven) gerichte warmtebeschadigingen in de huid creëren. Hiermee stimuleren we de huid om collageen te produceren en het bindweefsel te verstrakken. De fibroblasten gaan aan het werk en gaan meer collageen en elastine produceren. De talgklieren worden tot rust gebracht(pukkeltjes/ Acne wordt minder) en de huid gaat meer hyaluronzuur produceren.

Bij de klassieke RF behandeling wordt de RF energie van buitenaf in de huid gebracht, waardoor de radiofrequente golven niet precies op de juiste diepte komen. Met de RF Microneedling behandeling worden de RF golven door middel van kleine gouden naaldjes wel tot de juiste diepte in de huid gebracht.
De micronaaldjes gaan zeer gecontroleerd naar de dermis en geven daar de RF energie af, waarbij de bovenste laag van de huid niet veel schade krijgt.

De RF microneeling behandeling wordt in tegenstelling tot laser niet gehinderd door huidskleur, en daarom zeer geschikt voor alle huidtypes, ook de donkere huid.

Verschil microneedling vs RF microneedling

De overeenkomst tussen RF microneeling vs microneedling zit in de naam en dat er naaldjes bij gebruikt worden, maar verder is de behandeling totaal verschillend. De naaldjes bij RF microneedling  hebben namelijk alleen de functie om de radiofrequente energie op de juiste diepte in te brengen.

De gewone Microneedling is een behandeling waarbij we de huid verbeteren door gerichte schade te maken aan de oppervlakte van de huid, de epidermis. Met een microneedling creëren we honderden verticale micro wondjes per seconde in de epidermis. Het natuurlijke herstel/wond genezingsproces van de opperhuid wordt op deze manier geactiveerd. Dit is eengevoelige behandeling, maar geeft wel een mooie verbeterde doorbloeding waardoor de huid er gezond, glad en fris uitziet.RF microneedling is een behandeling die zich richt op de diepere laag van de huid, de dermis. Radio frequentie energie wordt door middel enkele kleine naaldjes in de huid gebracht. Hierbij maken we juist zo min mogelijk schade aan de oppervlakte, waardoor de behandeling nagenoeg pijnloos is. Voor een echte huidverbetering moet je ook de diepe dermis activeren (en de epidermis zoveel mogelijk met rust laten). Diep in de dermis ziten namelijk de cellen die de fibroblasten, collageen en elastine aanmaken. De fibroblasten gaan vermenigvuldigen die zorgen voor versnelde aanmaak van collageen en elastine.

Waarom een RF Microneedling behandeling:

 

Perfect voor alle huidtypes
In tegenstelling tot een laserbehandeling, is RF microneedling veilig en effectief voor alle huidtypes, het hele jaar door.
Zelfs voor de gebruinde huid kunnen we de RF behandeling gebruiken.

Minimale downtime
RF microneedling is een zachte en comfortabele behandeling.
Afhankelijk van uw huidtype en de procedure en huidtype herstelt u meestal binnen een dag.

Verbluffende resultaten
Ervaar zelf de resultaten die wij bij Art Of Cosmetics al hebben bereikt met RF microneedling. Echte een geweldige huid!

Geavanceerde technologie
Met de nieuwste RF microneedling technologie heeft u een korte downtime waarbij uw ongemak minimaal is!

Het effect van RF microneedling

Na de behandeling is je huid rood en voelt het warm en strak aan. Bij nagenoeg iedereen is de roodheid de volgende dag helemaal verdwenen.

RF microneedling is zeer goed voor:

  • Fijne lijnen en rimpels op gelaat, hals en decollete
  • Grove huidstructuur
  • Grove poriën
  • (Acne)littekens
  • Doffe huid
  • Zonbeschadigde huid
  • Rokershuid
  • Gedehydrateerde huid
  • Pukkels/ acne
  • striae

MAIL

info@artofcosmetics.nl

PHONE

085 06 40 017

FACEBOOK

@artofcosmetics

INSTAGRAM

@artofcosmetics.nl