*Ayurvedische massage

Balans, rust en helende energie

De Ayurvedische massage is naast een bijzondere vooral ook een diep ontspannende ervaring. Bij deze zachte, energetische massage gebruiken we speciale, warme oliën. De steeds herhalende, lange, rustige massage-strijkbewegingen brengen je ontspanning én een innerlijke balans.
Optimaal genieten dus.

Dit doet de Ayurvedische massa

Het Indische Ayurveda gaat meer dan 5.000 jaar terug. De holistisch kijk op gezondheid en welzijn is gebaseerd op drie krachten, de zogeheten dosha’s Vata, Pitta en Kapha. Ze bepalen kenmerken van je persoonlijkheid, voorkeuren en gewoonten. Maar ook je zwakke en sterke punten. Bij Ayurvedische massage spelen de dosha’s en energetische balans een grote rol. Het gehele lichaam wordt gemasseerd waarbij ruime hoeveelheden warme kruidenolie worden gebruikt. De natuurlijke oliën, zoals sesam- en kokosolie, brengen de dosha´s in balans en reinigen de huid en het lichaam.

Door de lange en langzame massagebewegingen kom je in een diepe ontspanning. Daardoor glijden stress en vermoeidheid van je lichaam. De Ayurvedische massagetechnieken hebben een gunstige invloed op je weerstand, lymfesysteem en bloedsomloop. Ook klachten aan onder meer rug, nek en schouders worden voelbaar minder. Nieuwe balans, dat is de kern. Een cadeau voor je lichaam en geest.

 

Balans, rust en helende energie

De Ayurvedische massage is naast een bijzondere vooral ook een diep ontspannende ervaring. Bij deze zachte, energetische massage gebruiken we speciale, warme oliën. De steeds herhalende, lange, rustige massage-strijkbewegingen brengen je ontspanning én een innerlijke balans. Optimaal genieten dus.

Wat is een Ayurvedische massage?

De oorsprong van het Indische Ayurveda gaat meer dan 5.000 jaar terug. Ayurveda is te vertalen als ‘kennis van het leven’. De holistische kijk op gezondheid en welzijn is gebaseerd op drie krachten, de zogeheten dosha’s Vata, Pitta en Kapha. Ze weerspiegelen kenmerken van je persoonlijkheid, voorkeuren en gewoonten. Maar ook je zwakke en sterke punten.

Bij Ayurvedische massage spelen de dosha’s en energetische balans een grote rol. Het gehele lichaam wordt gemasseerd met ruime hoeveelheden warme, natuurlijke oliën, zoals sesam- en kokosolie. Deze oliën brengen de dosha´s in balans en reinigen de huid en het lichaam.

Dit doet de Ayurvedische massage voor jou
Door de lange en langzame massagebewegingen kom je in een diepe ontspanning. Daardoor glijden stress en vermoeidheid van je lichaam. De Ayurvedische massagetechnieken hebben een gunstige invloed op je weerstand, lymfesysteem en bloedsomloop. Het zelfherstellend vermogen van je lichaam krijgt een boost. Klachten aan onder meer rug, nek en schouders verminderen voelbaar. Emotionele blokkades komen los. Het hervinden van je balans, dat is de essentie van Ayurveda.

Ja, ik wil een Ayurvedische massage beleven!
Gun je lichaam en geest een cadeau en maak een afspraak voor een Ayurvedische massage avontuur.

 

MAIL

info@artofcosmetics.nl

PHONE

085 06 40 017