*Philings

Microneedling

Microneedling is de behandeling voor het verbeteren van de huid. Deze behandeling is een effectieve manier om een frisse, gezonde en stralende huid te krijgen. Microneedling werkt liftend en verjongend én is ideaal voor het verbeteren van de huidelasticiteit.

Microneedling kan ingezet worden voor:

  • Huidverbetering-en verstrakking
  • Acne littekens
  • Littekens door wondherstel
  • Rimpels en fijne lijntjes
  • Grove poriën
  • Striae

 

De behandeling
De speciaal ontworpen en gepatenteerde microneedling serum wordt aangebracht om tijdens de behandeling door de huid te laten absorberen. De micronaaldjes dringen door in de huid om kleine gaatjes te maken, waardoor uw huid opgevuld wordt met het serum en van binnenuit hersteld. Deze behandeling wordt overigens beschouwd als pijnloos.

 

Het effect van Microneedling
Na de behandeling heeft u een gehydrateerde, stevige en stralende huid. Hierdoor zijn rimpels minder zichtbaar en ziet uw huid er jonger uit. Microneedling stimuleert de huid om te vernieuwen en verhoogt de productie van collageen.

Uw huid kan rood zijn en geïrriteerd aanvoelen. Dit zal binnen enkele uren sterk afnemen en is binnen 3 dagen verdwenen. Na 48 uur zal de huid volledig hersteld zijn en is het resultaat zichtbaar. Voor een optimaal resultaat kan de behandeling herhaald worden. Het optimale resultaat zult u ervaren gemiddeld 14 dagen na de behandeling. U kunt de microneedling behandeling eens per zes tot acht weken ondergaan of elk seizoen een kuur van drie behandelingen met een tussenpozen van 14 tot 21 dagen.

MAIL

info@artofcosmetics.nl

PHONE

085 06 40 017

FACEBOOK

@artofcosmetics

INSTAGRAM

@art_of_cosmetics